Sandbox password not received - reset not working

  • 2
  • Problem
  • Updated 2 years ago
Hi,

I'm creating an App in the developer portal and I don't have the password for the sandbox environment. We didn't received it by email. If I try to reset it, the system asks for a security answer that was not set. (childhood nickname)

Could you please reset our sandbox password? I already sent an email to: devsupport@ringcentral.com but I haven't heard back.
Photo of Jeff Secord

Jeff Secord

  • 164 Points 100 badge 2x thumb
  • frustraded

Posted 2 years ago

  • 2
Photo of Tyler Long

Tyler Long, Official Rep

  • 6,298 Points 5k badge 2x thumb
I met a similar issue before. I checked the Credentials tab of my app and scroll down to the bottom. Information on that page told me that the password was sent to xxxx@yyyy.com. I sent an email to xxxx@yyyy.com to ask for help and got my issue resolved.
Photo of Dev Dev

Dev Dev

  • 62 Points
You were lucky. The OP, myself and several other (from what I can glean from other posted questions) are having the problem of the credentials just not being sent. The credentials tab of the app says it was sent to the correct email address but it wasn't (and it's not in the junk folder). I don't know if they use a separate SMTP server that is problematic for sending sandbox credentials - because I received my main account information just fine upon sign up but the sandbox information was never sent/received.

BTW, are you the Tyler Long who worked on the .Net RingCentralSDK?
Photo of Tyler Long

Tyler Long, Official Rep

  • 6,298 Points 5k badge 2x thumb
devsupport@ringcentral.com is supposed to reply your email as soon as they can. If not, please resend your email, maybe your email is in their spam folder?

Yes, I am tylerlong on GitHub. If you have any issues with C# SDK, please create issues for me on GitHub.